Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شروین بدو، در گفتگو با خبرنگار مهر، به حجم بالای مراجعات روزانه به مرکز طبی کودکان اشاره کرد و گفت: کمبود بیمارستان کودکان در سایر مناطق کشور، باعث شده با حجم زیادی از مراجعات بیماران به مراکز درمانی تهران مواجه باشیم.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد بیماران مرکز طبی کودکان از مناطق محروم هستند، افزود: متأسفانه در پایتخت هم با کمبود بیمارستان کودکان مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز طبی کودکان بیمارستان امام خمینی (ره)، ادامه داد: در حال حاضر فقط پنج بیمارستان کودکان در تهران وجود دارد که پاسخگوی حجم مراجعات روزانه از اقصی نقاط کشور نیستند.

شروین بدو، بر ضرورت ساخت و تجهیز بیمارستان کودکان به منظور کاهش حجم مراجعات به مرکز طبی کودکان شد و گفت: نیاز است نسبت به توسعه بیمارستان‌های کودکان در مناطق محروم اقدام شود.

کد خبر 5117345 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا آلودگی هوا تغذیه سالم سیما سادات لاری شیوع کرونا کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان غذا و دارو پزشکی از راه دور تغذیه دیابت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان کودکان مرکز طبی کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام

محمد صادق معلم زاده معاون درمان دانشکده پزشکی تربت جام گفت: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، خوشبختانه بخش شیمی درمانی سرپایی در مرکز آموزشی درمانی سجادیه واقع در منطقه جام راه اندازی شد.

وی افزود: این بخش با هدف ارائه خدمات شیمی درمانی به بیماران مبتلا به سرطان در منطقه جام و ارتقای سطح دسترسی آنها به خدمات درمانی تخصصی راه اندازی شده است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد: از این پس، بیماران منطقه تربت جام، تایباد، صالح آباد، باخرز می‌توانند بدون نیاز به تحمل سفر‌های طاقت فرسا به شهر‌های دیگر، خدمات شیمی درمانی را در همین مرکز دریافت کنند.

معلم زاده با اشاره به امکانات و خدمات ارائه شده در این بخش، اظهار داشت: در بخش شیمی درمانی سرپایی سجادیه، کلیه مراحل شیمی درمانی توسط متخصصان آنکولوژی مجرب انجام می‌شود و همچنین خدمات مراقبتی و حمایتی و مشاوره روانشناسی و مددکاری اجتماعی نیز به بیماران ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نوبت دهی به بیماران در این بخش به صورت اینترنتی انجام می‌شود و امکان نوبت دهی حضوری نیز در محل مرکز فراهم شده است. 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • وعده رییس اتحادیه بارفروشان برای قیمت پیاز/یک کیلو پیاز چند؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران