Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر نادر توکلی درباره وضعیت کرونا در تهران، گفت: در حال حاضر تعداد مراجعین سرپایی ما مجموعا در حوزه بهداشت و درمان حدود ۱۸۰۰۰ نفر بوده است. همچنین تعداد بستری جدیدمان هم بالا بوده است به طوری که روز گذشته ۱۲۰۰ نفر بستری جدید داشتیم. در عین حال در حال حاضر ۴۲۶۶ بیمار در بیمارستان‌های تهران بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در روز گذشته ۵۵ فوتی ناشی از کرونا در تهران داشتیم، گفت: از تعداد ۴۲۶۶ بستری در تهران ۱۲۰۰ نفر در بخش ویژه بستری هستند. البته روزانه حدود ۸۰۰ بیمار هم ترخیص می‌کنیم. در عین حال می‌توان گفت که یک‌چهارم بیماران بدحالند.

گردش همزمان اُمیکرون و دلتا

توکلی با بیان اینکه سویه در گردش فعلی کاملا اُمیکرون نیست، بلکه دلتا هم در گردش بوده و برخی موارد ابتلا از سویه دلتاست، گفت: به طوری که به نظر می‌رسد درصدی از سویه موجود دلتا است. بنابراین شانس درگیری ریه در بیماران مبتلا به دلتا بالاست. البته غالب موارد اُمیکرون است. به طور تخمینی ۸۰ تا ۸۵ درصد موارد ابتلا مربوط به سویه اُمیکرون است، اما ۱۰ تا ۱۵ درصد موارد نیز مربوط به دلتاست. حال مبتلایان به سویه دلتا، به علاوه افرادی که با بیماری زمینه‌ای یا وزن بالا یا بدون تزریق واکسن به اُمیکرون مبتلا می‌شوند، ممکن است بستری شوند.

وی با بیان اینکه همچنان در تهران روند در حال افزایش است و هنوز به پیک نرسیده‌ایم، ادامه داد: چرخش همزمان دلتا و اُمیکرون پیش‌بینی را دشوار کرده است، اما شاید با درصد اطمینان متوسط بتوان پیش‌بینی کرد که شاید تا آخر بهمن و هفته اول اسفند ماه به پیک برسیم.

۵۰ درصد بستری‌های کرونایی در پیک ششم؛ زیر ۵۰ سال

توکلی درباره وضعیت ابتلای کودکان در تهران نیز گفت: ۱۵ تا ۲۰ درصد از ابتلاها در افراد زیر ۱۰ سال است. به طور کلی برخلاف سویه‌های قدیم، ۵۰ درصد بستری‌ها زیر ۵۰ سال هستند. البته در کودکان آنچه بیشتر منجر به بستری می‌شود، با علائمی مانند استفراغ، سرفه‌های شدید که بیشتر علتش التهاب در مجاری تنفسی فوقانی بوده و حالت خروسک دارد، است. این علائم و سرفه‌های شدیدی که ایجاد حالت خفگی می‌کند، کودکان را به بیمارستان می‌کشاند. درگیری ریه ناشی از کرونا در کودکان بسیار کم است.

وی با بیان اینکه مرگ‌ومیر ناشی از کرونا هم در کودکان بسیار کم است، گفت: در عین حال بیشترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا همچنان در سنین بالای ۶۰  سال است. روال مرگ‌ومیر کماکان همان الگوی سنی قبلی را دارد و بیشتر مرگ‌ها در سنین بالای ۶۰ سال اتفاق می‌افتد.

وضعیت بحرانی کرونا در تهران

تعطیلی فعالیت‌های الکتیو در بیمارستان‌های اطفال

توکلی با بیان اینکه در حال حاضر می‌توان گفت که وضعیت کرونا در تهران بحرانی است، درباره وضعیت تخت‌های بیمارستانی، گفت: فعلا از نظر تخت بیمارستانی مشکلی نیست. طبق برنامه‌ریزی که شده، از آنجایی که تعداد اطفال مبتلا زیاد بوده، بیمارستان‌های اطفال آماده‌باش کامل هستند و تقریبا تمام ظرفیت‌شان را برای کرونای اُمیکرون گذاشتند و تمام فعالیت‌های الکتیوشان را کنسل و غیرفعال کردیم. بخش‌های عادی بیمارستان‌ها هم در وضعیت آماده‌باش هستند. البته در پیک قبلی ۱۱ هزار بستری داشتیم، اما اکنون ۴۲۰۰ بستری داریم و اینطور نیست که بگوییم بیمار در بیمارستان‌ها سرریز شده است.

توسعه سریع تخت‌های ویژه اطفال

وی درباره وضعیت تخت‌های اطفال نیز گفت: با دستور وزیر بهداشت اقدام خوبی انجام شد و توسعه سریعی در تخت‌های ویژه کودکان (PICU) داده شد و خوشبختانه سریعا تجهیزات هم داده شد و تعداد قابل توجهی تخت ویژه اطفال راه‌اندازی شد و فعلا کمبود بحرانی نداریم.

توکلی تاکید کرد: نکته اساسی این است که کماکان بحث رعایت پروتکل‌ها، استفاده از دو ماسک در محیط‌های شلوغ، لغو نشست‌ها و سمینارها تا حد امکان انجام شود.

وضعیت فعالیت مدارس در تهران

وی درباره وضعیت مدارس نیز گفت: در هفته گذشته مدارس غیر حضوری بودند، اما این هفته ترکیب حضوری و غیر حضوری است و مصوبه ستاد کرونا بوده که ما هم احترام می‌گذاریم.

توکلی درباره واکسیناسیون کودکان نیز گفت: فعلا وضعیت واکسیناسیون کودکان بسیار خوب است و استقبال خوب بوده است. بعد از اعلام واکسیناسیون سنین ۵ تا ۹ سال با دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک، واکسیناسیون برای این سنین با رضایت والدین انجام می‌شود. توصیه موکد این است که واکسیناسیون انجام شود. درست است که تزریق واکسن از ابتلا به اُمیکرون جلوگیری نمی‌کند، اما ریسک بیماری شدید را به ویژه در شرایطی که تمام سوش‌ در گردش‌مان به صورت ۱۰۰ درصد اُمیکرون نیست، کاهش داده و بر این اساس واکسیناسیون را به شدت توصیه می‌کنیم/ ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: تهران بحران کرونا دلتا کرونا ا میکرون کرونا در تهران ناشی از کرونا درباره وضعیت بیمارستان ها ا میکرون نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • حس خوب حمایت
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم